Fudbal

Ospina dobio udarac u glavu, srušio se 35 minuta kasnije

Napoli je u 28. kolu Serije A savladao Udineze rezultatom 4:2, ali na utakmici je najmanje bio bitan rezultat.

David Ospina - Twitter

Golman napuljskog kluba David Ospina u 4. minutu je od napadača Udinezea Ignasija Puseta dobio udarac u glavu te je zbog toga nosio povez, a onda se u 40. minutu utakmice odjednom – srušio.

Nekoliko trenutaka je prošlo dok prisutni nisu shvatili šta se događa, a potom mu je pružena prva pomoć.

Ubrzo je odveden na nosilima te prebačen u bolnicu, a italijanski mediji prenose kako je Ospina budan u bolnici sa ženom te kako je trenutno stabilno.

Ipak, ovakva povreda zvuči dosta ozbiljno pa je za očekivati da kolumbijskog golmana još neko vrijeme nećemo vidjeti na terenima, barem dok ne obavi sve potrebne pretrage, a postoji mogućnost da se i vrati u Arsenal odakle je došao na pozajmicu u Napoli, piše “24sata“.

U trenutku njegovog izlaska sa terena rezultat je bio 2:2. Golove su na utakmici za Napoli zabili Junes, Kaljehon, Milik i Mertens, a strijelci Udinezea bili su Lasanja i Fofana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh