Fudbal

Privatnim avionom stigao u Sarajevo: Džeko proslavio 33. rođendan u restoranu “Bosna”, pjevači dobijali bakšiš u eurima!

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, sinoć je sa prijateljima u ilidžanskom restoranu “Bosna” proslavio 33. rođendan.

No image - Haber.ba

On je u Sarajevo zajedno sa Senijadom Ibričićem stigao privatnim avionom.

Dijamant je bio izuzetno raspložen, a sigurno je da će se ovog rođendana uvijek rado sjećati pjevačica Ifeta Behmen i njen kolega Nasko Muslić, koji su bili zaduženi za atmosferu do jutarnjih sati, za što ih je Džeko nagrađivao izdašnim bakšišima.

Eurima su pjevače i muzičare kitili i Senijad Ibričić, Eldin Adilović, Adnan Šteta, Dino Brajlović, Sanin Mrkulić, biznismen iz Dubrovnika Miho Obradović, koji su bili u društvu kapitena bh. reprezntacije.

Proslava rođendana Edina Džeke – Faktor.ba

U nekoliko navrata Džeko je od Ifete Behmen naručivao hitove “Sarajevo grad” od Hasibe Agić i “Pamtim još” od kraljice sevdaha Hanke Paldum.

Dijamant i danas nastavlja rođendansko slavlje.

Kako “Faktor” saznaje u jednom od ilidžanskih restorana uveliko se priprema slavlje za 50-tak zvanica, na kojem će biti rodbina i prijatelji, ali i nekoliko bh. reprentativaca, te saigrača iz Željezničara.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh