Fudbal

CRISTIANO RONALDO: FUDBALER PONOVO U CENTRU SKANDALA

Taman kada su se smirile optužbe na račun slavnog fudbalera Cristiana Ronalda, a nakon što ga je Kathryn Mayorge optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu, Ronaldo bi se sada mogao naći u središtu nove preljubničke afere.

Cristiano Ronaldo - UEFA.com

Naime, manekenka iz Venezuele, Alexandra Mendezof, je u jednom od intervjua otkrila kako joj je Ronaldo slao poruke, uprkos činjenici da ima vjerenicu, piše “Azra.ba“.

Ona tako tvrdi da joj je fudbaler tražio broj telefona, nakon čega joj je počeo slati fotografije. Naime, ona je dodala i to da su se viđali i uživo, ali da se ništa intimnije, još uvijek, nije desilo. Fudbaler se povodom ovoga nije izjašnjavao.

No, ono što Ronaldovim fanovima nije moglo promaći je da Mendezof neodoljivo liči na njegovu vjerenicu Georginu. Prosudite sami.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh