Fudbal

Schik: “Znam šta trebam raditi da Džeki bude bolje”

Patrick Schick, napadač Rome, od narednog meča igrat će zajedno sa Edinom Džekom u napadu Vučice. To je odluka koju je donio Claudio Ranieri, te je istakao kako njih dvojica moraju zajedno igrati.

Edin Džeko - Haber.ba

Češki reprezentativac je nakon susreta komentarisao odluku trenera, te poručio da može pomoći Dijamantu da bude još bolji.

Vidjet ćemo, ima još sedmica do igranja zajedno sa njim u napadu. Prednost je što znamo isti jezik. Svaki napadač igra bolje kada je drugi napadač tu i kada nije sam protiv defanzivaca. Mislim da mogu pomoći Džeki da bude bolji, rekao je Schick.

Jasno je i šta od igrača zahtijeva novi šef.

Mi znamo da trener želi da mi igramo zajedno u početnom sastavu i istoj formaciji. Sada Edina nije bilo u sastavu, ali ćemo to bolje probati u idućoj utakmici, dodao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh