Fudbal

“Kad si fudbaler, oko tebe su djevojke, možeš da kupiš auto ili odeš na more, ali sve je to kratko. Dok se nisam oženio, najviše sam pare trošio na izlaske i provode”

Zoran Kokot, napadač Slavije iz Istočnog Sarajeva, govorio je za “Source” portal.

Zoran Kokot - Source.ba

Sa Zoranom smo razgovarali o njegovoj karijeri, njegovim utakmicama u inostranstvu, ali i tome šta je sve doživio u Premijer ligi BiH.

Bilo je govora o njegovim utakmicama u dresu Željezničara i nekim najupečatljivijim detaljima na Grbavici.

Razgovarali smo o tome kakve je sve uvrede doživio na bh. tribinama, zbog čega je igrao u Srpskim belim orlovima, te ko je bio najbolji fudbaler sa kojim je igrao.

Zoran Kokot je rođen 1985. godine. U karijeri je, pored Slavije, igrao za Bele orlove, Beveren, Sarcheshmeh, Gol Gohar, Olimpik, Željezničar, Vitez i Travnik i Zvijezdu iz Gradačca.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh