Fudbal

Allegri: “Možda Pjanić zabije Atleticu kao i Napoliju”

Trener Juventusa Massimiliano Allegri izašao je pred medije 24 sata uoči revanša osmine finala Lige prvaka protiv Atletico Madrida u kojem Juve mora sustići teških 0:2 zaostatka.

Miralem Pjanić - Twitter

U Juventusu su proteklih dana uradili sve da uvjere i igrače i navijače kako je preokret realan, te su uz niz motivacijskih video spotova prestavili kako su uvjereni da mogu stići veliku razliku iz Madrida.

“Atletico je jedan od najjačih europskih klubova i mi sutra moramo dati najbolje od sebe. A znamo kako to uraditi! Moramo dati najviše od sebe, dodati agresivnost na naš kvalitet i uz pomoć navijača dati svoj maksimum”, poručio je Allegri.

Zatim je ponudio još jednu zanimljivost.

“Još nisam odlučio ko će igrati sutra. Slobodni udarci će biti vrlo važni, pa ko zna, možda Miralem Pjanić pogodio kao što je to uradio u Napulju”, rekao je između ostalog šef Juventusa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh