Fudbal

Kolašinac povratio na terenu, a komentari na Twitteru su urnebesni

Sead Kolašinac, reprezentativac Bosne i Hercegovine slavio je večeras sa svojim Arsenalom u Premiershipu protiv Manchester Uniteda na domaćem terenu rezultatom 2:0.

Kolasinac

Jedan detalj posebno je privukao pažnju gledatelja. Naime, Kolašinac je u 80. minuti morao povratiti, ali je nastavio igru i završio utakmicu, piše “Radio Sarajevo“.

Njegovo povraćanje izazvalo je brojne reakcije na Twitteru, kao i njegova perfektna partija protiv Manchester Uniteda. Bio je jedan od najboljih fudbalera Arsenala na terenu.

“Kolašinac je povratio i nastavio utakmicu. To je ono bosanko u njemu”, jedan je od komentara.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh