Fudbal

Zrinjski jači ulazi u finiš sezone

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Staniša Mandić napokon bi mogao debitovati za Zrinjski, budući da dosad nije mogao nastupiti za Plemiće.

FK Zrinjski

Ovu informaciju aktuelni prvak Bosne i Hercegovine zvanično je potvrdio na svojoj Facebook stranici, što su svakako poziticne vijest za trenera Zrinjskog Blaža Sliškovića.

– Staniša Mandić, posljednji igrač koji je pristupio našoj ekipi u zimskom prelaznom roku, dobio je radnu dozvolu koja se čekala kako bi stekao pravo nastupa za HŠK Zrinjski, tako da će od utakmice 22. kola protiv Mladosti konkurisati za mjesto u timu – navodi se na zvaničnoj Facebook stranici Zrinjskog.

Mandić koji je sa U-20 reprezentacijom Srbije osvojio titulu prvaka svijeta u Mostar stigao na jednogodišnju posudbu iz norveškog kluba Sogndal IL, a u međuvremenu se odlučio igrati za seniorsku reprezentaciju Crne Gore za koju je upisao četiri nastupa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh