Fudbal

Kolašinac od ljeta u Seriji A?

Sead Kolašinac na kraju sezone bi mogao napustiti Arsenal, javljaju inostrani mediji. Bh. reprezentativac na Emirates je stigao u ljeto 2017. kao slobodan igrač, a kako u posljednje vrijeme igra odlično, sve je više onih koji bi željeli otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Sead Kolašinac - Haber.ba

Sudeći prema natpisima inostranih medija, na listi zainteresovanih je i Milan. Kolašinca na San Siru želi vidjeti izvršni direktor Ivan Gazidis, koji je našeg fudbalera doveo i u Arsenal, obzirom da je istu funkciju od 2009. do 2018. godine odnašao na Emiratesu.

Rossoneri su u potrazi za lijevim bekom i Gazidis smatra kako bi šupljinu na toj poziciji na najbolji način popunio upravo Kolašinac, a za njegovo dovođenje italijanski sastav je spreman izdvojiti svotu od 20 miliona funti, koja bi, vjeruje se, mogla zadovoljiti Topnike.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh