Fudbal

Ognjen Vranješ priznao: “Skupo sam platio svoje greške”

Ognjen Vranješ je proteklih mjeseci bio u centru pažnje zbog niza skandala. Sve to ga je koštalao otpisivanjem iz bh. reprezentacije te prebacivanjem u B tim Anderlechta.

Ognjen Vranješ - Twitter

U razgovoru za belgijske medije odlični, ali nedisciplinovani defanzivac je pokušao oprati ljagu sa svog imena tako što se uporedio sa Karimom Benzemom, zvijezdom Real Madrida.

“I Benzema je bio uključen u razne kontroverze, ali je i dalje glavni oslonac Real Madrida, iako se tako veliki klub ne može porediti s Anderlechtom. Ono što želim reći, jeste da je moje greške preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac. To je nepravedno. Platio sam skupo svoje greške u koracima, samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo zadnjih mjeseci nije bilo dobro za mene”, kazao je Vranješ za “HLN”.

Vranješ je istakako da mu ne smeta etiketa “lošeg momka”.

“Nemam problema sa slikom ‘lošeg momka’, možda stvarno i jesam, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. To ne mogu promijeniti, niti se želim baviti time šta neko misli o meni”, poručio je, prenose “Sportske“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh