Fudbal

Haskić briljira u Srbiji i čeka na Prosinečkog

Sjajne partije u Super ligi Srbije ove sezone pruža bh. napadač Nermin Haskić. On je u subotu u pobjedi svog Radničkog nad Radnikom 4:1 upisao hat-trick i pokazao sjajnu formu.

Nermin Haskić - Sportske.ba

Tri pogotka je nekadašnji napadač Sarajeva postigao u periodu od 8. do 43. minute. Sa nova tri pogotka Haskić je stigao do brojke od 16 pogodaka u sezoni i ubjedljivo je vodeći strijelac Super lige. Nakon kola koje je iza nas za Haskića je stiglo novo priznanje. Naime, izabran je za najboljeg igrača kola, što je Radnički iz Niša potvrdio na svojoj stranici.

Mnogi ga spominju kao novog člana reprezentacije Bosne i Hercegovine.

“Ja sam prije svega veliki navijač reprezentacije BiH i naravno da pratim svaku utakmicu. Selektor Robert Prosinečki za sada radi odličan posao i treba mu dati maksimalnu podršku. On odlučuje koji igrači su mu potrebni, a ja lično bio bi presretan kada bi dobio poziv za neku od utakmica reprezentacije. Ako i ne dobijem poziv ja ću uvijek ostati veliki navijač i uvijek ću podržavati reprezentaciju BiH”, kazao je Haskić.

Haskić je u Radnički stigao iz Ruzomberoka, a ranije je nastupao za Kosice i Zilinu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh