Fudbal

Skandal trese Italiju: Fudbaleri Juventusa nakon poraza priredili zabavu sa 60 manekenki

Juventus je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen od Atletico Madrida sa rezultatom 2:0, čime su sebi smanjili šanse za prolazak u naredni krug.

Juventus - Scsport.ba

Juventus je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražen od Atletico Madrida sa rezultatom 2:0, čime su sebi smanjili šanse za prolazak u naredni krug, piše “Scsport“.

Međutim, uprkos porazu igrači Juventusa su se znali “počastiti” po povratku u Torino.

Jedan italijanski portal je prenio da su fudbaleri Stare dame nakon poraza od Atletica priredili zabavu na kojoj je prisustvovalo 60 manekenki iz cijele Italije.

Novinar italijanskog portala Fabrizio Corona navodi kako su manekenke noć provele u istom hotelu kao i igrači Juventusa, a da su ujutro viđene da isti hotel napuštaju nakon doručka.

Također je dodao da zabavi nisu prisustvovala samo dvojica fudbalera kluba iz Torina, a riječ je o Bernardeschiju i Barzagliju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh