Fudbal

Ronaldo se pohvalio novim automobilom: Pogledajte zvjerku od 400.000 eura

CRISTIANO RONALDO velik je ljubitelj i kolekcionar skupih automobila, a danas je javnosti predstavio svojeg najnovijeg ljubimca.

Cristiano Ronaldo - Sport.ba

Radi se o Rolls Royceu Cullinanu, SUV-u za koji neki mediji pišu da ga je nabavio još dok je igrao u Real Madridu, ali tek ga je sad pokazao na Instagramu uz status: “Posao obavljen.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Trabalho feito ??

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ovaj ljepotan vrijedi 400.000 eura i nije ni izbliza najskuplji automobil u Ronaldovoj kolekciji, koja broji više od 20 vozila. Pa iako se cijena prosječnom potrošaču čini izvan svake pameti, Ronaldo taj novac od ugovora u Juventusu vrijednog 30 milijuna eura na godinu zaradi za otprilike pet dana, prenosi “Index.hr“.

Cullinan je dugačak 5,3 metara i težak 2660 kilograma, a ima 563 konjske snage.

Najskuplji primjerak u Ronaldovoj kolekciji i dalje je Bugatti Chiron, koji je težak čak četiri milijuna eura, a društvo u garaži mu prave modeli Ferrarija, Lamborghinija, BMW-a, Bentleyja, Aston Martina…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh