Fudbal

Braco dogovorio još jedno veliko pojačanje

Napadač Leipziga, Timo Werner, nalazi se na meti mnogih evropskih klubova, ali je on već donio odluku o svojoj budućnosti. Igrama u Leipzigu privukao pažnju evropskih klubova, ali je ljetos sve iznenadio kada je odlučio ostati u njemačkom klubu. Ovaj napadač povezivao se najviše sa Liverpoolom, a na kraju je odlučio odbiti engleski klub.

No image - Haber.ba

Čini se da je ipak davno odlučio gdje želi nastaviti svoju karijeru i prema svemu sudeći to je Bayern. Sam napadač je priznao jednom prilikom da mu je želja da karijeru nastavi u Bayernu i da će biti strpljiv čekajući ponudu prvaka Njemačke.

Njemački mediji pišu da je Werner već neko vrijeme u kontaktu sa Hasanom Salihamidžićem, te da je dogovorio sve uslove ugovora u Bayernu. Werner se nije dugo mislio kada ga je nazvao sportski direktor Bayerna, te je sada ostalo da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja.

Navodno, ovaj 22-godišnjak je poručio čelnicima Bayerna da bi volio preći u ovaj tim na kraju ove sezone, ali da nema ništa protiv ni da se to desi na ljeto 2020. godine, ali da prije toga potpišu ugovor. U dosadašnjem dijelu Bundeslige Werner je postigao 11 golova na 21 utakmici, te je dodao još dvije asistencije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh