Fudbal

Lulić zna kako do kraja u Kupu: “Prioritet je eliminisati Milan”

Fudbaleri Lazija u utorak su remizirali protiv Milana u prvoj utakmici Kupa Italije. Pogodaka nije bilo, iako je Lazio bolje odigrao i više napadao. Na koncu nije stigao do pobjede, a kapiten Senad Lulić nakon meča je izjavio da je na kraju ipak zadovoljan rezultatom.

Senad Lulić - Twitter

“Najvažnija stvar bila da ne primimo gol na svom terenu. Za dva mjeseca ćemo se boriti na San Siru”, rekao je kratko kapiten Lazija.

Uzvratna utakmica se igra 24. aprila u Milanu, a u drugom polufinalu će se sastati Fiorentina i Atalanta. Lazio je i ranijih godina prema nepisanom pravilu dosezao daleko u Kupu Italije, a gotovo svki put upravo na krilima bivšeg bh. reprezentativca. On je prije šest godina Lacijalima donio trofej pogotkom protiv ljutog rivala Rome.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh