Fudbal

Armenija i Grčka: Robert Prosinečki proziva 11. marta

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem narednog mjeseca započet će kvalifikacije za EURO 2020. Zmajevi će 23. i 26. marta igrati prva dva meča kvalifikacija protiv Armenije i Grčke, a pripreme za ove utakmice odavno su počele.

Fudbalska reprezentacija BiH - Twitter

Selektor Robert Prosinečki sklapa kockice i prati formu standardnih i potencijalnih reprezentativaca naše zemlje. Spisak će objaviti za dvije sedmice…

“Selektor će spisak objaviti 11. marta u 11 sati u prostorijama Saveza”, potvrdio je sekretar stručnog štaba reprezentacije, Darko Ljubojević.

Naglasio je da će zbog obevaza prema UEFA-i, pozivi na adrese klubova fudbalera otići u predviđenom roku. Početak priprema zakazan je za 18. mart u Sarajevu.

“Do utakmice protiv Armenije boravit ćemo na Ilidži, a dan nakon utakmice putujemo u Zenicu, gdje ćemo se pripremati do meča protiv Grčke”, kazao je Ljubojević.

Utakmica protiv Armenije igra se 23. marta na Grbavici, a tri dana kasnije Zmajevi će na Bilinom polju će ugostiti Grčku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh