Fudbal

Džeko ponovo u konkurenciji za igrača mjeseca

Kapiten bh. reprezentacije i najbolji igrač Rome Edin Džeko u posljednjem susretu protiv Frosinonea postigao dva pogotka te je došao do brojke od tri pogotka u februaru mjesecu pa je uvršten među kandidate za najboljeg igrača Rome ovog mjeseca.

Edin Džeko - Arhiva / Twitter

Osim Džeke, kandidati su Aleksandar Kolarov, Nicolo Zaniolo i Stephan El Shaarawy. Ipak, ako se po jutru dan poznaje, Džeko bi mogao imati malih problema da dođe do 1. mjesta jer trenutno vodi Zaniolo koji je kupio navijače Rome igrama u prethodnih nekoliko sedmica.

Zaniolo za sada ima nešto više od 40 posto glasova, dok je Džeko na drugom mjestu sa nešto više od 30. El Shaarawy i Kolarov vjerovato neće moći da se domognu prve pozicije. Inače, Dijamant je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 27 utakmica u svim takmičenjima te je postigao 12 pogodaka od čega sedam u Seriji A.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh