Fudbal

Pjanić mora bit fit za Atletico

Juventus je jučer uz mnogo problema ostvario pobjedu u duelu italijanske Serije A na gostovanju kod Bologne rezultatom 1:0. Bh. reprezentativac Miralem Pjanić nije bio u potpunosti spreman za ovaj meč, pa je priliku dobio u posljednjih desetak minuta.

Miralem Pjanić - Haber.ba

Imao je prehladu. Ista ga je mučila i pred utakmicu sa Atleticom. Za nas je ključno da on bude oporavljen do duela sa Atleticom. Nemamo prostora za kalkulisanje, moramo pružiti veoma dobru partiju. Pjanić je bitan u tom kontekstu. Optimista sam pred revanš, mislim da ćemo 12. marta svi biti spremni, kazao je trener Massimiliano Allegri.

Juventus je u prvom susretu osmine finala Lige šampiona izgubio u Madridu od Atletica sa 0:2. Revanš je na programu 12. marta u Torinu i pred Juventusom je težak zadatak da nadoknadi dva gola i plasira se u četvrtfinale.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh