Fudbal

Fudbaler Sevilje o Mesiju: Na ovoj planeti bismo pobijedili, ali on nije odavde

Barca je jučer u fenomenalnoj utakmici na gostovanju savladala Sevilju, ali ne zbog sjajne timske igre, već zbog genijalca Lea Mesija (Messi), koji je po ko zna koji put pokazao da je daleko najbolji fudbaler svijeta.

No image - Haber.ba

Zabio je Leo tri gola (posebno impresivan je bio prvi) i upisao asistenciju za konačnih 4:2.

Fudbaleri Sevilje su mogli samo gledati kako čarobnjak izvodi svoju magiju, a najbolju ocjenu o igri Mesija dao je napadač tima iz Andaluzije, piše “Avaz.ba“.

Naime, Visam Ben Jeder (Wissam Ben Yedder) je na Twitteru najbolje opisao kako je teško igrati protiv Mesija.

– Na ovoj planeti vjerovatno bismo dobili tu utakmicu. Ali postoji jedan igrač s neke druge planete koji je imao drugačije namjere. Ponosan sam na ekipu jer nismo odustajali. Naprijed, Sevilja – napisao je Francuz.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh