Fudbal

Čelik doveo Rumuna, pa ga za mjesec otjerao

Finski internacionalac Samu Volotinen ipak neće karijeru nastaviti u redovima Čelika. Iako su početkom godine sa Bilinog polja saopštili kako je ovaj 20-godišnji golman potpisao ugovor, na kraju, ipak, neće zadužiti crno-crveni dres jer ono što je pokazao na treninzima nije zadovoljilo trenera Adnana Orneka.

NK Čelik - SportSport.ba

Obzirom da je nova jedinica Čelika nedavno postao srbijanski internacionalac Bojan Pavlović, na Bilinom polju ne žele da i rezervni čuvar mreže bude stranac, a Volotinenovo mjesto će zauzeti Fikret Karajbić. Treći golman je Haris Jupić koji istovremeno brani i za juniorsku selekciju Čelika.

Tokom zime Čelik je, podsjetimo, ostao bez dvojice golmana Branislava Ružića i Ratka Dujkovića. Drugi dio sezone u bh. šampionatu Čelik će otvoriti subotnjom utakmicom protiv Slobode iz Tuzle.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh