Fudbal

Braco zadovoljan izdanjem na Anfieldu

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić veoma je zadovoljan onim što je minhenski klub napravio na gostovanju kod Liverpoola u Ligi prvaka. Iako su gotovo svi očekivali veliki broj golova na Anfieldu, susret je na kraju završen sa nepopularnih 0:0, pa će odluka o putniku u četvrtfinale biti donijeta za tri sedmice u Minhenu.

Hasan Salihamidžić - PR/Haber.ba

Salihamidžić je sretan zbog dobrog rezultata i dao je svoje viđenje duela evropskih velikana.

“Igrači su uvijek više fokusirani na utakmice Lige prvaka. Nastupi u ovom takmičenju su vrhunac njihovih karijera. Momci su dali sve od sebe večeras”, rekao je Salihamidžić, te je dodao:

“Dobro je što nismo primili gol. Ipak, voljeli bismo da smo postigli barem jedan pogodak, ali idemo dalje”, istakao je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zadovoljan ishodom meča bio je i trener bavarskog kluba Niko Kovač. Bayern je očigledno došao po ovakav rezultat.

“Željeli smo izvući barem remi i uspjeli smo u tome. Naravno da bi bilo bolje da smo postigli pogodak, ali to je teško napraviti ovdje”, rekao je trener Bayerna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh