Fudbal

Dilema riješena: Kolašinac je postigao autogol

Fudbaleri Arsenala rezultatom 2:1 su savladali Huddersfield na gostovanju u susretu engleskog Premiershipa, a vodili su do samog finiša utakmice, kada su Kolašinac i Karlan Grant jednu loptu ubacili u mrežu Arsenala.

Sead Kolašinac - Twitter

Prvenstveno je autogol pripisan Seadu Kolašincu, ali je liga naknadnom analizom potvrdila da je pogodak ipak djelo Karlana Granta, te je on na kraju njemu i pripisan, nekih sedam dana nakon utakmice. Ipak, svi oni koji su u sastavu na Fantasy igri Premier lige imali Seada Kolašinca, ostali su uskraćeni za bodove.

Naime, Kolašinac je imao četiri boda sve do finiša utakmice protiv Huddersfielda, onda su mu oduzeta dva boda zbog autogola, a nakon što je postalo i zvanično da nije postigao autogol, liga je ipak odlučila da njegove bodove ne vraća, zbog čeka su mnogi fanovi jedne od najpopularnijih igara na svijetu bili jako bijesni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh