Fudbal

Vranješ odgovorio Prosinečkom stihovima: “Ima nas još takvih…”

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki jučer je saopštio da više neće pozivati u nacionalni tim defanzivca Anderlechta Ognjena Vranješa zbog skandala u koje je uključen prethodnih mjeseci.

Ognjen Vranješ - SCsport.ba

Bh. fudbaler prethodnih mjeseci bio je jedna od glavnih tema, ali ne zbog fudbala već zbog privatnog života. Prvo se našao na kritikama zbog tetovaže četničkog vojvode iz Drugog svjetskog rata Momčila Đujića, a onda i zbog afere s poznatom pjevačicom Jelenom Karleušom.

Iz N/FS BiH su osudili ove postupke bh. igrača i najavili da će sa selektorom donijeti odluku o njegovoj budućnosti, a Prosinečki je jučer potvrdio da ovaj fudbaler više neće nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Vranješ se još nije oglašavao po ovom pitanju, ali je na Instagramu objavio story za koji svi vjeruju da je njegov komentar na nastalu situaciju. On je objavio video kako sluša pjesmu “Druže” poznate grupe “Beogradski sindikat” i to veoma zanimljiv dio nje koji glasi:

“Slušaj druže budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih…”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh