Fudbal

Begović otkrio u čemu posebno uživa van terena

Bh. reprezentativac Asmir Begović ne proživljava najbolje dane u Bournemouthu nakon što se preselio na klupu za rezervne igrače.

Asmir Begović - Haber.ba

Od dolaska iz Chelseaja Begović je bio standardan na golu Bournemoutha, ali je trener ovog time Eddie Howe sve iznenadio kada je odlučio da bh. golmana preseli na klupi. Njegovo mjesto dobio je Arthur Boruc koji je imao nekoliko dobrih partija.

Ipak, Begović je u nekoliko navrata izjavio da vjeruje da će se vratiti u tim i da daje maksimum na treninzima. Također, Begović je poznat po tome što voli igrati Fantasy Football za Premiership i odlučio je otkriti kako mu trenutno ide u ovoj sezoni, te savjetovati ostale igrače koje fudbalere Bournemoutha trebaju dovesti.

Počeo sam dobro sezonu. Fantasy Football je duga sezona i s nekim igračima nisam imao sreće, ali sada sve to izgleda dosta bolje. Golman kojeg sam od početka izabrao je Ederson koji je zaista dobar i donosi dosta bodova i on će mi ostati izbor, rekao je Begović, te dao savjet igračima koga od Bournemoutha trebaju imati u svom timu:

To sam ja, nisam mnogo skup i to je bitno. Ima tu još neki igrača Willson, Brooks i još neki. Imamo nekoliko igrača koji mogu napraviti razliku na utakmici i svakako da bi svi trebali malo obratiti pažnju na naš tim. Nisu preskupi, a isplate se.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh