Fudbal

Hajrović: Maksimir će biti pun, proći ćemo dalje

Uh, posljednji put sam tako zabio u Werderu, tamo sam baš tako pogodio izdaleka, ma baš mi je lopta dobro sjela, rekao je poslije utakmice sa Slaven Belupom Izet Hajrović koji je gol proslavio trčeći s prstom uperenim prema tribinama. O samoj utakmici je rekao…

Izet-Hajrovic

– Bilo je odlično, odigrali smo dobro prvo poluvrijeme u kojem smo imali prilika, ali nismo uspjeli zabiti gol. Nastavak smo dobro odradili, svi koji su ušli s klupe su napravili pravi posao, evo Oršić i Musa su čak i zabili.

Možemo biti zadovoljni, dodatno smo si napunili smo samopouzdanje za četvrtak.
Stiže Viktoria Plzen, Dinamo ima imperativ pobjede…

– Ako Bog da, prvo se moramo dobro pripremiti u ova četiri dana, a imamo dobru šansu proći Viktoriju. Vidio sam i prošli četvrtak da je Plzen dobra ekipa, ali smo to sigurno i mi. I možemo ih pobijediti. Napravit ćemo sve što treba za taj uspjeh.

U prvoj utakmici nije imao pravo nastupa
– A bilo je živciranja, skakanja, nervoze, pa i radosti kada smo zabili gol. Ne moramo biti tužni, odigrali smo dobru utakmicu, glavu gore. Meni je bilo super gledati tamo utakmicu, sigurno imamo dobre šanse za prolaz dalje. Maksimir će biti pun, imat ćemo veliku podršku navijača, što nam više treba? Povreda? Ma to je stvar prošlosti, više nemam nikakvih problema s povredom, dodao je Hajrović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh