Fudbal

Tinejdžer Cruz iz Brazila novo pojačanje Fudbalskog kluba Sarajevo

Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.

No image - Haber.ba

“Tokom priprema Cruz je upisao nastupe u nekoliko kontrolnih susreta gdje je stručni štab prepoznao kvalitet i prostor za daljnji napredak. Riječ je o mladom igraču koji je pokazao da bi uz kontinuiran rad u narednom periodu mogao postati neizostavna karika Fudbalskog kluba Sarajevo”, istakao je koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić.

Nathan Crepaldi da Cruz iz Brazila je devetnaestogodišnji napadač, a prije Sarajeva nastupao je za klub iz svoje domovine – Metropolitano, piše “Radiosarajevo.ba“.

Za vrijeme priprema, na probi je boravio i Ado Jahić.

Stručni štab Fudbalskog kluba Sarajevo donio je odluku da dvadesetjednogodišnji vezista u ovom trenutku nije igrač koji bi pomogao u ostvarenju zacrtanih ciljeva Bordo kolektiva, saopćeno je iz Titove 38b.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh