Fudbal

Džeko asistirao, Zaniolo pogađao, PSG siguran u Manchesteru

Roma je savladala Porto na domaćem terenu 2:1, a Paris Saint Germain Manchester Uniteda u gostima 0:2 u večerašnjim mečevima Lige prvaka

Džeko je dva puta pogađao stativu za Romu, te nije imao sreće da postigne pogodak, ali zato je dva puta asistirao mlađem kolegi Nicolu Zaniolu za pobjedu u Rimu.

Iako su vodili 2:0, Adrian je postigao vrlo vrijedan pogodak u 79. minutu koji Portugalcima daje pravo da se nadaju prolasku.

U drugom meču, prepunom grubosti i oštrih startova, slavio je PSG u gostima protiv Uniteda.

Prvi gol postigao je Kimpembe nakon kornera u 53. minuti, a sedam minuta poslije konačan rezultat postavio je Mbappe iz kontranapada.

Zanimljiva scena desila se kad su navijači domaćeg tima gađali svog bivšeg igrača Di Mariju flašom od piva, a on je isprva napravio gestu kao da će se napiti, ali je onda bacio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh