Fudbal

PREKINUT MEČ NAKON TUČNJAVE IGRAČA SARAJEVA I WIT GEORGIJE

Na pripremnoj utakmici između FK sarajeva i WIT Georgije u Turskoj došlo je do incidenta.

FK Sarajevo - SCsport.ba

U finišu susreta na travnjaku su se potukli igrači bh. i gruzijskog tima, a na “zeleni epih” utrčali su i članovi stručnog štaba.

Duel je prekinut kod rezultata 2:2. Za Sarajevo su pogađali Šofranac i Šišić.

Nakon jednog oštrog starta nad Šišićem krenuo je obračun između igrača oba tima, a onda su se na terenu našli i članovi oba stručna štaba.Doslovno se nije znalo ko se s kim uspio "zakačiti", a na kraju je meč prekinut.Gruzijci su tokom kompletnog meča bili nervozni i sve je eskaliralo ovim sukobom fudbalera koji je nastao nakon jednog od mnogobrojnih startova nad igračima Bordo tima.Susret je prekinut kod rezultata 2:2.

Gepostet von Bordo porodica am Samstag, 9. Februar 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh