Fudbal

Majka Cristiana Ronalda bori se za život

‘Bila sam na operaciji druge dojke, u Madridu. Bila sam i na kemoterapijama, ali sada se borim za život’, izjavila je 64-godišnja Dolores Aveiro. –

No image - Haber.ba

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, u trenucima dok igra u životnoj formi za Juventus, suočio se s problemom kojeg ni jedan sin ne ne želi doživjeti, piše “Bljesak.info“.

Naime, njegova majka, Dolores Aveiro, bori se za život, jer joj se vratilo oboljenje koje je već ranije imala. Ronaldova majka, 64-godišnja Dolores Aveiro u razgovoru za portugalsku TV priznala je kako je ponovno morala na operaciju.

‘Bila sam na operaciji druge dojke, u Madridu. Bila sam i na kemoterapijama, ali sada se borim za život’.

Šokantno priznajje Ronaldove majke kako ima rak, stiglo je u vrijeme dok su na ime njezinog sina stigle optužbe Kathryn Mayorge da ju je slavni Potrugalac silovao u hotelu u Las Vegasu, zbog čega je došla u krizu i njegova veza s Georginom Rodriguez. Prvi je put Ronaldova majka dojku operirala 2007. godine. Nakon toga je, dvije godine kasnije, u tajnosti 2009. godine, Cristiano Ronaldo donirao toj bolnici, u znak zahvalnosti što su pomogli njegovoj majci, 100.000 funti kako bi se ona modernizirala i proširila.

Isabel Aguiar, voditeljica centra za tumore bolnice u kojoj se liječila Ronaldova majka, potvrdila je tada vijest o Cristianovoj donaciji, kazavši kako vjeruje da je to izravno povezano s liječenjem njegove majke. Inače, slavni nogometaš jako je vezan uz majku, a ona sudjeluje u svim odlukama svog sina, pa navodno tako i kada bira djevojku.

Godinama je bila uz Ronaldovu djecu, a trenutno je i najveća podrška Ronaldovoj partnerici s kojom slavni nogometaš zajednički podiže četvoro djece, od kojih je jedno njihovo zajedničko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh