Fudbal

Nakon potpisa za slavni klub Zmaju cijena drastično pala

Nakon potpisa za slavni klub Zmaju cijena drastično pala

Kenan-Kodro

Bh. reprezentativac Kenan Kodro, u zimskom prijelaznom roku potpisao je ugovor sa Atlethic Bilbaom. On će tako nakon neslavne epizode u Kopenhagenu ponovo igrati na terenima La Lige. U Bilbau je predstavljen kao vrlo dobro poajačanje, a interesantno da mu je cijena drastično pala. Naime, nakon dolaska u Kopenhagen, cijena prema Transfermartku iznosila mu je dva miliona eura.

Slaba minutaža u danskom klubu koštala ga je i cifre na Transfermarktu, tako da nakon potpisa za Atlethic njegova cijena sada iznosi 700.000 eura, što je pad za više od pola prethodne vrijednosti. Zanimljivo je da je odštetna klauzula u ugovoru Kodre basoslovna, čime su u klubu jasno dali doznanja da na njega računaju dugo još.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh