Fudbal

Đurić u sukobu sa medijima u Italiji: Nisam odbio dijete, kako su objavili

Milanu Đuriću u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje u italijanskoj Salernitani.

Milan Đurić - Scsport.ba

Bh. napadač ljetos se vratio u Italiju zamijenivši Bristol City sa Salernitarom, ali u ovom drugoligašu nije ni sjenka igrača koji je do prije nekoliko godina uveseljavao navijače reprezentacije BiH. Na 16 odigranih utakmica u Serie B upisao je tek jednu asistenciju. Zbog loših predstava Đurić je u posljednje vrijeme češto izložen kritikama, a sada se na udaru tamošnjih medija našao jer navodno sedmogodišnjem djetetu u jednom od tržnih centara nije želio dati autogram.

– Kategorički demantujem informacije objavljene na portalima Tuttosalernitana i Tuttomercatoweb u vezi sa odbijanjem da pozdravim i potpišem majicu djetetu. Onoga ko je izmislio ovu priču, direktno će kontaktirati moj advokat. Ja sam porodičan čovjek i ne dopuštam da moju ozbiljnost i odgoj ukaljaju ovi ljudi, poručio je Đurić putem društvenih mreža. U međuvremenu Tuttosalernitana je uputila izvinjenje Đuriću za sporni tekst, istakavši kako će u buduće Đurića, kao i ostale igrače Salernitane, ocjenjivati samo na osnovu onoga što pokažu na terenu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh