Fudbal

Oporavljeni Bičakčić konačno “starta” u Hoffenheimu

Ermin Bičakčić se konačno oporavio i bit će u sastavu Hoffenheima za predstojeću utakmicu protiv Borussije Dortmund.

Ermin Bičakčić - Haber.ba

Jesenas je reprezentativac BiH u kontinuitetu pružao dobre partije u Bundesligi, našao se uostalom i u idealnom timu polusezone, ali zbog jake prehlade i upale pluća propustio je posljednje četiri utakmice Hoffenheima.

Osjetilo se to uveliko i na rezultatima Hoffenheima, koji je na posljednje četiri utakmice slavio tek jednom, a mediji u Njemačkoj pišu kako se Bičakčić sada konačno oporavio i da će gotovo sigurno od prve minute započeti predstojeći meč sa Milionerima.

Nijemci najavljuju da će Julian Nagelsmann na Westfalenu izvesti sljedeći sastav: Baumann, Kaderabek, Vogt, Bičakčić, Schulz, Grillitsch, Geiger, Amiri, Demirbay, Kramarić, Joelinton.

Bičakčićev povratak svakako može radovati i selektora reprezentacije BiH Roberta Prosinečkog pred martovske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, posebno jer se radi o defanzivcu koji uz Tonija Šunjića ima najveću minutažu u svom klubu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh