Fudbal

Englezi tvrde: Sukob Begovića sa menadžerom Howeom

Mediji u Engleskoj pišu kako je budućnost Asmira Begovića u Bournemouthu dovedena u pitanje, i to nakon što se sukobio sa menadžerom Eddiem Howeom, čijom je odlukom posljednje tri utakmice u gledao sa klupe.

Asmir Begović - Twitter

Tvrdio je Howe kako je Begović odluku podnio kao pravi profesionalac, štaviše podržavao je Boruca na golu, no daleko od toga da je bh. golmanu svejedno što je preselio na klupu. Navodno je Begović na jednom od posljednjih treninga ušao u raspravu s Howeom, a mediji na Otoku vjeruju kako je ustvari tražio objašnjenje za iznenađujuću odluku.

U međuvremenu izvori iz Bournemoutha negirali su da se dogodio incident, već da je bilo riječ o uobičajenom razgovoru kakve Howe ima sa nezadovoljnim igračem.

Činjenica da je Begović završio na klupi upalila je alarm kod klubova u Premiershipu, koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima. Podsjetimo, Begović s Bournemouthom ima ugovor do ljeta 2021. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh