Fudbal

Vaha najavio: Idemo po trofej Kupa za Emiliana Salu

Argentinski napadač Emiliano Sala ove zime trebao ostvariti veliki transfer i karijeru nastaviti u Cardiffu, ali tragična nesreća je 28-godišnjeg fudbalera zaustavila na putu ka još većem sjaju.

Vahid-Halilhodzic

Suze bh. stručnjaka Vahida Halilhodiža tokom odavanja počasti njegovom nekadašnjem igraču su obišle svijet, a Vaha sada ima želju da u čast Sale osvoje francuski Kup. To je jasno poručio nakon što je sinoć njegov tim pobijedio Toulouse (2:0) i ostvario plasman u četvrtfinale.

– Ako žrijeb Kupa bude dobar, zašto ne ući u finale. Tako bismo mu odali počast, rekao je Halilhodžić, te je dodao:
– Ovo je za nas novi početak. Još uvijek smo krhki, ali svaka pobjeda će očvrsnuti naš um. Želimo nastaviti tim putem. Emiliano se tu noć uopšte nije htio ukrcati u avion, ali ga je neko natjerao da to uradi.

Prijatelj Emiliana Sale podigao je dosta prašine u javnosti izjavom da se argentinski napadač kobne noći uopšte nije htio vratiti u Cardiff i ukrcati u avion, no sudbina je željela da to bude drugačije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh