Fudbal

Benatia Pjaniću: Brate, nedostajat ćeš mi

Doskorašnji fudbaler Juventusa, Medhi Benatia, koji je prije nekoliko dana potpisao ugovor sa Al-Duhailom, prisjetio se igrača iz svog bivšeg tima.

Miralem-Pjanic

Marokanski fudbaler napustio je Bianconere nakon što nije dobijao mnogo prilika za igru u posljedjnih nekoliko mjeseci, ali i zbog neslaganja sa trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem.

– Mislim da bi svi oni trebali poštovati moj izbor, jer to je bio pravi potez za porodicu, rekao je Benatia i dodao da će mu nekoliko igrača Juventusa posebno faliti.

– U karijeri sam igrao za velike momčadi poput Rome, Juventusa, Bayerna, Monaca, ali sada su moji ciljevi viši. Mnogo prijatelja ostavljam u Torinu, posebno mislim na Blaisea Matuidija i Miralema Pjanića. Braćo, nedostajat ćete mi, rekao je Benatia.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh