Fudbal

Nije mu se dopala ponuda za prelazak u Rumuniju: Vranješ odbio transfer

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ mogao je da pređe u rumunsku Craiovu, ali je odbio napustiti Anderlecht.

Ognjen Vranjes

Belgijski mediji prenose da klub iz Brisela pokušava da pronađe rješenje za reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je prebačen u B ekipu.

S obzirom da zimski prelazni rok u Rumuniji još traje, Univerzitatea Craiova je pokazala interes za Banjalučanina, koji u posljednje vrijeme puni stupce žute štampe zbog navodne afere sa pjevačicom iz Beograda Jelenom Karleušom, ali Vranješu se nije dopala ta ideja o preseljenju u Rumuniju.

U Craiovi s dosta uspjeha nastupa i povremeni reprezentativac BiH Elvir Koljić. Prethodnog vikenda, nekadašnji igrač Borca iz Banjaluke je boravio u Atini, gdje je gledao derbi utakmicu grčkog prvenstva između AEK-a i solunskog PAOK-a (1:1).

Kako su prenijeli mediji u Grčkoj, čak je lupao u bubnjeve zajedno sa navijačima kluba iz Atine, u kojem je nastupao prije dolaska u Brisel. Vranješ ima s Anderlechtom važeći ugovor do ljeta 2022. godine.
Čini se i da nakon Anderlechta Vranješ može zaigrati baš za AEK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh