Fudbal

Problemi za Barcelonu: Na Real Madrid bez Lea Messija?

Ne znam tačno koji je problem, morat ćemo sačekati izvještaj medicinskog tima, kazao je Valverde

messi-povreda-Sceenshot-YpuTube

Lionel Messi, argentinska zvijezda u dresu Barcelone i jedan od najboljih fudbalera današnjice, upistan je za utakmicu Kupa kralja protiv Real Madrida!

Messi je večeras briljirao u prvenstvenom derbiju protiv Valencije. Postigao je dva gola i spasio Katalonce poraza (2:2), ali bi mogao skupo platiti naporni meč protiv Šišmiša.

U drugom poluvremenu zaradio je povredu butnog mišića, a nakon utakmice trener Ernesto Valverde potvrdio je kako bi čudesni Argentinac mogao propustiti nadolazeći susret protiv Reala, piše “Faktor.ba“.

– Ne znam tačno koji je problem, morat ćemo sačekati izvještaj medicinskog tima – kazao je Valverde, dodavši:

– Sutra ćemo imati više informacija. Volio bih da vam mogu reći šta je u pitanju, ali ne znam, vjerujem da je osjetio samo nelagodu kao i mnogi drugi. Izveli bismo ga iz igre da je rekao da sumnja na nešto opasnije, ali nije to tražio.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh