Fudbal

Ni kijevski Dinamo zbog skandala ne želi Vranješa

Nakon što su se posljednjih dana proširile glasine da je Dynamo Kijev zainteresovan za Ognjena Vranješa, oglasio se i slavni ukrajinski klub. Press služba višestrukog prvaka Ukrajine, morala je demantovati ovu vijest.

Ognjen Vranješ - Haber.ba

– Dinamo nikada nije bio zainteresovan za ovog igrača. Posebno ako uzmemo u obzir reputaciju Vranješa koja je skandalozna, vjerujemo da širenje takvih informacija u medijima šteti imidžu našeg kluba, stoji u reakciji Dynama koju je prenio ruski “Sport-express”.

Pitanje je njegovog angažmana u Dynamo je ovim vjerovatno riješeno – pogotovo ako se uzme u obzir i trenutna forma Vranješa.

Od osam susreta Anderlechta u decembru prošle godine i januaru ove godine, igrao je samo jedan. Drugo, Dinamu je potreban lijevi bek nakon povrede Josipa Pivarića, a Vranješ je stoper, ponekad i desni bek.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh