Fudbal

MEČ PREKINUT U PRVOM MINUTU: Stravičan pad, fudbaler ostao bez svijesti, hitno ga odvezli u bolnicu

Utakmica 22. kola Serije B između Lećea i Askolija prekinuta je u prvom minutu nakon strašnog pada Manuela Skavonea.

Pad - Antomega Giochi / Youtube

Jedva da se lopta zakotrljala sa centra kada se desio ovaj nestvaran pad. Bio je Skavone u duelu sa rivalom, ali je loše procijenio kada let lopte, a zatim izgubio i kordinaciju. Pao je pravo na glavu, a onda ostao da leži bez svijesti.

Svi na terenu su bili prestavljeni i krenuli su da energično mašu medicinskom osoblju da uđe na teren. Ukazana mu je prva pomoć, a zatim je i kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu.

Prve informacije sa Apeninskog poluostrva sugerišu da nije riječ o ozbiljnijoj povredi, pa bi uskoro trebao da bude pušten kući.

Skavoni normalno govori, ali su fudbaleri bili toliko frapirani dešavanjem da su zamolili sudiju da prekine susret. On se konsultovao sa pomoćnicima i odlučio da usliši molbu fudbalera, piše “Blic“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh