Fudbal

Bivši bh. reprezentativac pojačao Borac

Banjalučki Borac potvrdio je putem zvanične stranice da se Stojan Vranješ vratio u redove ovog kluba.

Vranjes-Stojan

Nakon dugogodišnje i bogate internacionalne karijere u kojoj je nastupao za nekoliko evropskih klubova, Vranješ se vraća u matični klub.
– Veoma smo zadovoljni i srećni što je Stojan Vranješ ponovo u Borcu, sigurni smo da će igrač sa takvim iskustvom dati ogroman doprinos u borbi za povratak u Premijer ligu BiH.

Vranješ će se već danas priključiti pripremama Borca u Antaliji. Mislim da smo ovim pojačanjem završili zimski prelazni rok, ako eventualno dođe do još nekih pojačanja, svakako ćemo o tome informisati javnost, istakao je predsjednik Borca Vico Zeljković.

Vranješ je tokom karijere nastupao između ostalog i za Cluj i Legiju Varšava, a bio je i član bh. reprezentacije u vrijeme kada su selektori bili Safet Sušić i Mehmed Baždarević.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh