Fudbal

Službeno – FIFA objavila kako navijači iz BiH mogu do ulaznica za SP u Brazilu

Nogometni/Fudbalski savez BiH ima pravo na kupovinu (8 %) osam posto od svih komercijalnih ulaznica, zavisno od kapaciteta stadiona na kojima igra naša reprezentacija u Brazilu.

No image - Haber.ba

Advertisements


Navijači BiH (Foto: Arhiva)

Rezervacija i prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u fudbalu moguća je putem oficijelne web stranice FIFA-e, segment “APPLY FOR TICKETS“.

Period za rezervaciju i kupovinu ulaznica je počeo 08. 12. 2013. godine, a završiće se  07. 02. 2014. godine u 12:00 sati.

Rezervacija ulaznica za naše navijače može se izvršiti na OVOM LINKU.

Ovo je jedini način na koji naši navijači mogu da izvrše rezervaciju ulaznica i, ne postoji  ni jedna druga mogućnost, jer je Ugovorom sa nacionalnim savezima jasno definisano koji su uslovi za kupovinu ulaznica.

Takođe, svaki navijač može pojedinačno aplicirati za maksimalno četiri ulaznice po utakmici, a najviše za sedam utakmica na Svjetskom prvenstvu, što ukupno iznosi 28  ulaznica po jednom navijaču.

Omogućena je i kupovina seta ulaznica za grupnu fazu, tj. za sve utakmice koje igra naša reprezentacija u Brazilu.

Ulaznice se mogu nabaviti za tri kategorije na stadionima, a četvrta se odnosi na invalidne osobe kojima je omugućeno gledanje utakmice iz posebnog sektora. Sve cijene pojedinačnih i grupnih ulaznica su objavljene u brošuri koju ćete naći u prilogu aplikacije prilikom rezervacije ulaznica na zvaničnoj stranici FIFA-e.

U slučaju prekoračenja broja ulaznica za kupovinu, FIFA TICKETING OFFICE može automatski otkazati kompletnu rezervaciju.

Sve relevantne informacije o rezervaciji i prodaji ulaznica preko FIFA on-line sistema, biće i dalje objavljivane na službenoj stranici N/FS BiH.

(scsport.ba)


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh