Fudbal

1.200 ulaznica za bh. navijače u utakmici protiv Estonije

Navijači BiH koji budu željeli prisustvovati meč između Estonije i BiH, imaju na raspolaganju 1.200 ulaznica.

No image - Haber.ba

N/FS BiH izdao je saopštenje za bh. navijače o pravilima kupovine ulaznica za utakmicu između Estonije i Bosne i Hercegovine…

U saopštenju se navodi:

  • Za navijače BiH koji budu željeli gledati ovu utakmicu rezervisano je 1.200 ulaznica. Cijena pojedinačne ulaznice je 16 EUR.
  • FA Estonije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je N/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.
  • Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 02.10.2017.godine putem email adrese: ticketing_estonija_bih@nsbih.ba.
  • Svaki pojedinac može aplicirati za najviše 5 (pet) ulaznica, uz dostavljanje fotokopije ličnog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.
  • Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Estoniji.
  • Nadležna služba N/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 03. 10. 2017. godine, kada će započeti prodaja i distribucija ulaznica za utakmicu u Estoniji. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni.
  • U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni N/FS BiH ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. N/FS BiH će razmotriti mogućnost preuzimanja ulaznica u Estoniji na dan odigravanja utakmice.

 


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh