Automoto sport

Tokom reli utrke u stravičnoj nesreći poginula mlada suvozačica

Iako su medicinske ekipe u roku dvije minute bilu na mjestu nesreće i pokušale reanimaciju mlade Španjolke, 21-godišnja Luara nije uspjela izdržati do dolaska helikoptera

Laura Salvo - Fokus

Teška nesreća dogodila se na reliju Videiro u Portugalu u kojoj je poginula španska suvozačica Laura Salvo (21) nakon što je auto sletio s ceste, udario u drugi, a potom pogodio u drvo.

Fatalnu nesreću izazvao je vozač Miguel Socias, a svjedoci kažu kako tragediju nije mogao izbjeći. Izgubio je kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini i udario u drugi automobil.

Od siline udarca odbio se u drugi automobil, koji se potom desnom stranom, na kojoj se nalazila nesretna Laura Salvo, zabio u drvo.

ako su medicinske ekipe u roku dvije minute bilu na mjestu nesreće i pokušale reanimaciju mlade Španjolke, 21-godišnja Luara nije uspjela izdržati do dolaska helikoptera. Preminula je od posljedica srčanog zastoja 15 minuta nakon nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh