Fudbal

Nakon skoro godinu dana oglasio se jedan od najomiljenijih bh. komentatora: Evo šta je poručio Mustafa Mijajlović

Posljednju informaciju o njegovom zaposlenju s medijima je podijelila njegova majka koja je otkrila da Marjan radi u jednom hotelu u Švicarskoj kao konobar

O Mustafi Mijajloviću, poznatom sportskom komentatoru u Bosni i Hercegovini, koji se prije prelaska u islam 2016. godine zvao – Marjan Mijajlović, proteklih 12 mjeseci se veoma malo pisalo.

Mijajlović se nakon što je postao Mustafa veoma rijetko oglašavao u medijima i na društvenim mrežama,prenosi Depo

Marjan je islam primio u Švicarskoj, a ono što se nakon ovog čina dogodilo u njegovom životu ravno je pravoj triler priči iz nekog dobrog holivudskog filma.

Posljednju informaciju o njegovom zaposlenju s medijima je podijelila njegova majka koja je otkrila da Marjan radi u jednom hotelu u Švicarskoj kao konobar.

“Ime Mustafa znači izabran. To sam ja, na svim poljima bio sam biran i nisam se nikad nametao. Zbog toga sam odlučio da se zovem Mustafa”, rekao je tada Mijajlović.

I onda je šutio. Posljednju objavu na Facebooku imao je prije nešto više od godine. Oglasio se ponovo sinoć.

“Bajram Šerif Mubarek Olsun, braćo moja i sestre”, napisao je Mijajlović i dobio na stotine lajkova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh