Muzika

Sve je spremno za veliki spektakl u Zetri KONCERT GIPSY KINGSA POČINJE U 20 SATI, KAPIJE OTVORENE OD 18:30

(Sarajevo, 18. mart, 2023) Dugo očekivani koncert Gipsy Kingsa u Sarajevu počinje noćas u
20 sati u Olimpijskoj dvorani Zetra, a kapije će biti otvorene već od 18:30.

„Molimo cijenjenu publiku da se na vrijeme zapute prema Zetri, kako se na ulazima ne bi stvarale velike gužve, obzirom da vlada veliko interesovanje za koncert. Također naglašavamo da će u dvorani biti obezbjeđen dovoljan broj šankova, te da je zabranjeno unošenje pića kupljenog van dvorane“, poručilu su iz produkcijske kuće Avalon.

Preostao je još jako mali broj ulaznica za koncert, koje su dostupne putem portala www.kupikartu.ba, kao i na prodajnim mjestima u Bosanskom kulturnom centru, biletarnici na platou Skenderija, u Sarajevo disc music shopu u Privrednom gradu Skenderija, kao i na ulazu u dvoranu Zetra. Podsjećamo da njihova zvanična turneja započinje tek 15. maja, nastupom u čuvenom Royal Albert Hallu u Londonu, a da je datum koncert u Sarajevu ubačen na insistiranje frontmena Nicholas Reyesa mimo rasporeda turneje. Nicholas Reyes sa Gipsy Kingsima nastupa preko trideset godina, i važi za jednog od najboljih izvođača world/flamenco zvuka svih vremena, a otpjevao je njihove najveće hitove tokom višedecenijske karijere.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh