Muzika

Tragedije Arona Cartera: I sestra umrla od predoziranja tvrdio da ga je silovala

Pjevač Aron Carter preminuo je u 34. godini u svojoj kući u Kaliforniji.

Aron Carter - Gett

Tijelo nekadašnje teenage zvijezde i brata pjevača Backstreet Boysa Nika Cartera pronađeno je u subotu. TMZ je objavio da nisu pronađeni tragovi nasilja, ali se sve još uvijek istražuje.

Nakon što je primila vijest o Aronovoj smrti, njegova bivša djevojka i majka njihovog sina Melani Martin objavila je na Tviteru video od dvije sekunde tokom kojeg plače dok vozi automobil.

Njegova sestra Lesli umrla je od predoziranja sa samo 25 godina. Kako su tada objavili američki mediji, uz Lesli su pronađena tri različita lijeka na recept – olanzapin koji se koristi za liečenje šizofrenije i bipolarnog poremećaja, lijek za opuštanje mišića, te Xanax koji se uzima za liječenje anksioznosti i napada panike.

Nakon njene smrti, Aron ju je optužio da ga je silovala dok je bio dijete. Tvrdio je da je zlostavljanje počelo kada je imao 10 godina, a završilo kada je imao 13.

Prie smrti, Aron je tvrdio i da članovi porodice s kojima je bio u svađi pokušavaju da ga stave pod starateljstvo u kojem više ne bi imao pravo da upravlja svojim finansijama. Izvor blizak njegovom bratu, Niku Carteru, negirao je tu tvrdnju, ali je otkrio da Nik godinama nije razgovarao s Aronom. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh