Muzika

NEDA UKRADEN NAŠLA NOVOG MOMKA: Pjevačica ZAVELA košarkašku LEGENDU!

Neda Ukraden već dugo vremena živi kao slobodna žena, a sada je otkriveno ko je pevačici ukrao srce.

Neda Ukraden - novi

Neda Ukraden zavela je Zorana Moku Slavnića, košarkašku legendu kojeg su svojevremeno nazivali Španci. Kako Kurir.rs saznaje Zoran i Neda su se upoznali na nesvakidašnji način.

– Ona je letos gostovala u jednoj emisiji na televiziji, gde je otkrila da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovek. Nakon toga je usledio poziv koji se ne odbija, a koji ona nije očekivala. S druge strane žice bio je Moka, koji je u javnosti poznat kao beogradski šmeker i mangup koji je osvajao najlepše žene. Neda je bila oduševljena.

Neda i Zoran su se upoznali početkom juna, a ona ga je odmah pozvala na promociju njenog novog albuma. Moka je prihvatio poziv i došao je kako bi ispoštovao pevačicu i tu su sevnule prve varnice među njima. Zajedno su otpevali njen veliki hit “Zora je”, što je oduševilo sve prisutne. Tada su još krenule priče da su njih dvoje više od prijatelja, a nakon toga su u više navrata viđeni zajedno kako uživaju u beogradskim restoranima. Nedavno smo saznali da Slavnić već četiri meseca ne živi sa suprugom, a i Neda je odavno slobodna žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh