Muzika

NISAM MOGLA HODATI NI NA KAFU OTIĆI SA DRUGARICOM: Evo zašto je popularna Kasandra nestala sa scene!

Davorka Ručević Kasandra bila je jedna od najvećih zvezda devedesetih, a onda je misteriozno nestala sa scene. Jednom prilikom je objasnila i zašto se to desilo.

Jedna od najvećih zvezda devedesetih, koja se proslavila glasom koji je imao raspon od čak 4 oktave, na vrhuncu slave misteriozno je nestala sa scene i godinama se nije čulo za nju. Kolale su razne priče i teorije o njenom povlačenju, a ona je jednom prilikom odlučila da ispriča šta se točno dogodilo.

– Sa scene sam otišla jer nisam htela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pažnju. Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, dogovoriti kafu sa drugaricom. Nisam išla ni na skijanje, ni na kupanje 20 godina. I što bih ja bila poznata po svojim privatnim stvarima – ispričala je Davorka Ručević Kasandra jednom prilikom za 24sata.

Jedna od naših najs*kseplinijih pevačica bila je poznata po svojoj visini, oblinama i zavodljivim usnama iz kojih je, otkrila je izvadila silikone.

– Nisam više onako naduvena. Jedino nisam našla frizerku da mi kosa bude kao kod Lejle Filipović. Da mi je Tarik Filipović frajer, potpisala bih odmah – rekla je tada Kasandra u svom prepoznatljivom zafrkantskom duhu.

Bila je u kontaktu tek sa nekolicinom bivših kolega s estrade, a na pitanje da li bi se opet vratila na scenu, odgovorila je:

– Da li bih se vratila na scenu? Mene muzika vuče, imam muzičku školu. Ali sad su važnije neke druge stvari. Kad se rodiš s darom za muziku, profesorka me izdvojila iz pet škola i poslala u muzičku školu, postoji želja. Trebam obnoviti znanje klavira, kao što i obnavljam znanje jezika. Imala sam peticu iz engleskog i nemačkog. To mi je razbibriga. Slušam Stivi Vondera da se opustim, umesto aspirina.

Što se tiče ljubavnog života, bila je kratka:

– Ne znam mogu li me ljudi shvatiti. Kad imaš za režije, onda ima i ljubavi. Ovako nema. Imaš majku koja ti pomaže. Sretna sam kad sredim sve u kući.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh