Muzika

OŽENIO SE 34 GODINE MLAĐOM POSLIJE 2 BRAČNA KRAHA: Ružica je osvojila srce Željka BEBEKA, a ovo je njihova LJUBAVNA PRIČA!

Pevač Željko Bebek bio je oženjen dva puta, ali je sreću pronašao kraj treće supruge Ružice koja je od njega mlađa čak 34 godine. Bebek i Ružica u braku su već 18 godina.

Željko Bebek - Expressmag.ba

Pjevač je tokom svih ovih godina imao puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcenjenijih muzičara na ovim prostorima.

“Nema tu posebne tajne za uspešan brak, ili vam se desi da sretnete pravu osobu ili ne. Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi”, rekao je on jednom prilikom.

On je takođe svojevremeno rekao da se u sadašnju suprugu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je ona prava.

kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh