Muzika

Indira se grlila i družila s Milom Đukanovićem: Uslijedile brojne uvrede pa je isključila komentare

Predsjednik Crne Gore Indirin je koncert pratio iz prvih redova, te se ugodno druženje nastavilo i kasnije

Da uživa priličnu popularnost i u susjednoj Crnoj Gori naša poznata pjevačica Indira Levak potvrdila je objavom na svom Instagramu uz koju je postavila i fotografiju na kojoj je u zagrljaju s tamošnjim predsjednikom Milom Đukanovićem.

Naime, Đukanović je došao na njezin nastup u jedan klub Podgorici, a kako donosi Blic, predsjednik Crne Gore Indirin je koncert pratio iz prvih redova, te se ugodno druženje nastavilo i kasnije.

Da joj je to bilo itekako veliko zadovoljstvo i čast Indira je napisala i u svom postu: “Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji hvala na koncertu za pamćenje”. Njezina objava naišla je na brojne negativne kritike pratitelja pa je pjevačica isključila mogućnost komentiranja na Instagramu.

Na društvenim mrežama Indira je pokazala i novi, prilično seksepilan imidž i frizuru, te novu pjesmu “Atlantida” koja je nastala u suradnji s Borisom Đurđevićem iz njezina bivšeg benda Colonije. Uskoro, napomenula je pjevačica, izlazi i spot.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh